Hoi! Je zit op mijn oude website. Tegenwoordig werk ik alleen nog onder de vlag van Terra Cacti, waar ik samenwerk met Samira Himmit. Ik houd deze website in de lucht, hoe onpraktisch dat ook is, uit sentiment. Het is mijn eerste winkeltje, ik durf er geen afscheid van te nemen. Maar ik beloof je, Terra Cacti is echt een leuke zaak ook, en daar sta ik nog wel achter de kassa.

Tot zo bij Terra Cacti!

(Het volgende is oud nieuws)

Bij Schrijfbedrijf Kortom vallen strategie en tekst samen. Want een goede visie verzinnen is één ding, hij valt of staat bij een heldere verwoording ervan. Je kan hier terecht voor reclameslogans, websiteteksten, stijlboeken en social media.

Mijn favoriete onderwerpen zijn eten, cultuur en duurzaamheid. Op journalistiek vlak schrijf ik daarnaast graag over de stad en innovaties, of innovaties die er zouden moeten komen. Maar eigenlijk ben ik niet zo strak qua favoriete onderwerpen, ik ben snel enthousiast, zeker wanneer ik een goede klik heb met de mensen waarmee ik samenwerk.

De teksten worden altijd geschreven onder de Kortom-vlag: aanstekelijk en zonder poespas.

 

Schrijfbedrijf Kortom is het product van mij, Anneke Kortleve. Ik schrijf teksten en geef ze indien nodig ook vorm.

Met Schrijfbedrijf Kortom heb ik met gepaste trots verschillende mensen aan mij gelieerd: Laurien Groenendijk vertaalt mijn teksten naar het Frans, Marie-Claire neemt de Engelse teksten op haar, vervolgens kan Jessica de Ligt ze vormgeven en werk ik – lekker exotisch – ook graag samen met een online collage-maker, Saskia Wigbold.

Meer    contact

WERK:

Hoi! Je zit op mijn oude website. Tegenwoordig werk ik alleen nog onder de vlag van Terra Cacti, waar ik samenwerk met Samira Himmit. Ik houd deze website in de lucht, hoe onpraktisch dat ook is, uit sentiment. Het is mijn eerste winkeltje, ik durf er geen afscheid van te nemen. Maar ik beloof je, Terra Cacti is echt een leuke zaak ook, en daar sta ik nog wel achter de kassa.

Tot zo bij Terra Cacti!

(Het volgende is oud nieuws)

Bij Schrijfbedrijf Kortom vallen strategie en tekst samen. Want een goede visie verzinnen is één ding, hij valt of staat bij een heldere verwoording ervan. Je kan hier terecht voor reclameslogans, websiteteksten, stijlboeken en social media.

Mijn favoriete onderwerpen zijn eten, cultuur en duurzaamheid. Op journalistiek vlak schrijf ik daarnaast graag over de stad en innovaties, of innovaties die er zouden moeten komen. Maar eigenlijk ben ik niet zo strak qua favoriete onderwerpen, ik ben snel enthousiast, zeker wanneer ik een goede klik heb met de mensen waarmee ik samenwerk.

De teksten worden altijd geschreven onder de Kortom-vlag: aanstekelijk en zonder poespas.

 

Schrijfbedrijf Kortom is het product van mij, Anneke Kortleve. Ik schrijf teksten en geef ze indien nodig ook vorm.

Met Schrijfbedrijf Kortom heb ik met gepaste trots verschillende mensen aan mij gelieerd: Laurien Groenendijk vertaalt mijn teksten naar het Frans, Marie-Claire neemt de Engelse teksten op haar, vervolgens kan Jessica de Ligt ze vormgeven en werk ik – lekker exotisch – ook graag samen met een online collage-maker, Saskia Wigbold.

Meer    contact

WERK: